Featured models

Browse by date
β J F M A M J J A S O N D
1999                        
2000                        
2001                        
2002                        
2003                        
2004                        
2005                        
2006                        
2007                        
2008                        
2009                        
2010                        
2011                        
2012                        
2013                        
2014                        
2015                        
2016                        
2017      

Chat Page News
Sunday 26th March 2017

Please bookmark http://chat.palsite.com/chat_page.py as the new URL.

previous new post   refresh  next
James
Saturday 13th April 2013
11:19 am U.K.

jlaing35@hotmail.com

Andrew Pearson.

I am sure this site should help you.. http://freeservicemanuals.info/en/?search= SL-HF100 &brand=Sony&sorttype=asc&sort=typea

James

James
Saturday 13th April 2013
11:15 am U.K.

jlaing35@hotmail.com

Hi guys,

I am trying to work a weird fault with my Sony SL-HF100. The machine works fine but on the RF out I have picture but no sound. The sound and audio work ok on the Video/Audio output. So far I have replaced the RF unit with no change to the problem. If anyone knows what the problem is then please let me know.

James

K Lambert
Friday 12th April 2013
2:51 pm U.K.

kn2000@talktalk.net

Hi Richard:

No probs.Message re sent.

....................Kevin

Andrew Pearson
Friday 12th April 2013
9:51 am U.K.

andrew.pearson@bl.uk

Hi. Does anyone have access to an SL-HF100UB service manual? I work for the British Library and we're trying to recover some vital old recordings for the nation. I have 2 machines with a similar fault. If someone has a paper copy, I can scan it and make the file to anyone who needs it. Many tahnks!

Matt
Wednesday 10th April 2013
8:54 am U.K.

matthew_churchett@hotmail.com

Alex R,

I emailed a Sony flyer (for an ususual betamax related product that I've never seen or read about on the internet) to the owners of thi site, and never heard anything, and it's never appeared on here!

richard dobson
Tuesday 9th April 2013
9:45 pm U.K.

richarddobson34@aol.com

hi again k,lambert sorry about contact probs its richarddobson34@aol.com i forgot to put 34after my name .

Alex R
Tuesday 9th April 2013
8:03 pm U.K.

areddington@outlook.com

I also have upmost respect for the founders of the site, and recently suggested to them ways to improve via email and got no response, soon their will be no point if it gets as bad as the u matic section. Settings are required such that people have to be verified before allowing posts to stop this extreme spamming !

Roderick
Monday 8th April 2013
11:00 pm U.K.

nospam@palsite.com

You think this section has a problem? Look at the U-matic section, has been like that for nearly a week now.

As someone who manages an on-line forum, it is really not that hard to manage who can post if you set it up properly.I very much appreciate the Palsite managers and have been reading and answering for years, but this neglect is not making it easy to keep doing that.

K Lambert
Monday 8th April 2013
3:37 pm U.K.

kn2000@talktalk.net

Richard Dobson:

I tried e-mailing you about your Sanyo 5150 issues but your message was returned to me as undeliverable?

Please guys can you despam this board it's getting to be a joke again.

................Kevin

Alex R
Sunday 7th April 2013
2:38 pm U.K.

areddington@outlook.com

Hi Does anybody have a working TM-54 board for a SL-HF100 ? If you do could you let me know.

ThanksAlex

Philip
Sunday 7th April 2013
6:31 am U.K.

fepetrov@yahoo.com

Hi All,

I am searching for user and service manual for Sony SL-HF150ES. Can anyone help me?

Best Regards!

Tony
Friday 5th April 2013
3:31 pm U.K.

The.Translucids@gmail.com

Hello,I have a Sony SL-HF950 with the cassette judder thing, no original remote but I have a remote from a Sony VHS SLV-777 that works fine, a cassette rewinder and a few dozens tapes with a couple of virgin ones. I was thinking of selling all of this. Can anyone tell me what would be a good price?Many thanks.

richarddobson
Wednesday 3rd April 2013
11:47 am U.K.

richarddobson@aol.co.uk

hi to the moderators this site needs deespaming soon lets get back it really about not prats talking about non betamax subjects .

richarddobson
Wednesday 3rd April 2013
11:39 am U.K.

richarddobson@aol.co.uk

does any know is bill still posting or has anyone any ideas about archiving old posts i thought it was possible but it gets halfway down the page then stops

Mark
Tuesday 2nd April 2013
10:51 am U.K.

uklondon@screaming.net

For Sale: Waveform / Vector Monitor

Electronic Visuals EV-4151 Waveform / Vector Monitor Good Condition, sharp beams and no burns on screen. Mains lead included. 295

Full spec here:http://www.electronic-visuals.com/WAVEFORM%20VECTOR/EV-4151spec.pdf

richard dobson
Monday 1st April 2013
8:28 pm U.K.

richarddobs@aol.com

hi to everyone i tried using the archive pages because there was a post i think by someone called bill ,who pointed out that on his sony 950 /he found a certain resistor / capacitor if he touched it with his finger the colour fault disapeared for a while he said what part it was and mentioned its location and value if anyone remembers this could it be relisted again what it was so i can view the details as a 950 i own i think has the same problem and i would like to try this as a possible fix.

Alex R
Monday 1st April 2013
7:36 pm U.K.

areddington@outlook.com

Hi Update on my SL-HF100UB, Found out that the issue which I have with AU showing when the on button is pressed and no activity is not due to the power supply, when GND and Power On are shorted it comes alive, so it now points to the TM-54, TM55 Board, anyone ideas on what is causing this, also the VFD is dim, what to look at for this, the power supply is precisly providing 12v and 9v as I just set them.

Thanks Alex

richard dobson
Monday 1st April 2013
7:11 pm U.K.

richarddobs@aol.com

hi

richard dobson
Monday 1st April 2013
6:55 pm U.K.

richarddobs@aol.com

hi have just got a sanyoy 5150 anyone know where i can get the rew/ff,repaired as its working but rew/ff,is very slow .

Alex R
Monday 1st April 2013
1:36 am U.K.

areddington@outlook.com

Hi All, my Sl-HF100 has started playing up and I suspect the power supply and Timer board to be abit dodgey, it would help if anyone had a parts machine to offer, say one with mechanical problems that I could use, it would be nice also to have a top cover with the blue label, my top has had it removed, if you could help please don't hesitate to message me,

ThanksAlex (UK)

previous new post   refresh  next